Det här med killar…

Hur börjar man en post där man helst av allt bara vill skrika? Skrika åt den jävla syn som råder vad gäller tjejer både högt och lågt. 

M har haft pojkvän nu i 1 1/2 månad. Dom har ett jättefint förhållande med ett otroligt djup för åldern. Ja dom sover ihop med allt vad det innebär, dom tränar i samma grupp, pluggar ihop när det behövs, men framför allt kommunicerar på ett sätt många skulle behöva lära sig. Dom pratar, delar sina tankar, känslor, förhoppningar men också sorger och besvikelser. Dom stöttar varandra både i sporten och skolan och glädjs åt varandras framsteg. 

Ändå är det folk i deras närhet som förmodar jag, av ren skär avundsjuka anklagar J för att ha henne bara för att få ligga. Den stora grejen här är att det är folk dom känner båda två och som båda ser som sina vänner som säger så!.. Skulle med andra ord inte J vilja vara tillsammans med henne för något annat än hennes kropp? Skulle inte hennes personlighet och ganska smarta hjärna vara lockande såväl som hennes kurvor, och hur kan man nedgradera en vän till att vara “en tjej som tillåter ligga”? 

En person som tänker så om andra måtte vara jäkligt enkelspårig själv. Man dömer andra efter sig själv… Tror att andra tänker och agerer som dom själva gör, har samma enkelspåriga syn på tjejer/kvinnor som dom själva. 

Poängen här är alltså att det handlar om folk som känner M… 

Med att skriva detta hoppas jag att jag får ur mig skiten och kan släppa det. Huruvida jag lyckas se dessa personer med respekt igen får tiden utvisa….

Over and out..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *